O-kay kids only

Bij okay kids only kun je natuurlijk gewoon voor de spiegel geknipt worden,
maar ook voor groot bioscoop scherm waar kinderfilms op gedraaid worden, je kunt kiezen of je op ’n kapper stoel, Donald duck of scooter wil zitten. Je mag zelf je schort uitkiezen en dan transformeren we je zo naar een stoere motorrijder, een echte cowboy, een prinses of paardrijdster!

Er is een speeltoestel met ballenbak en glijbaan, airhockeytafel, tafelvoetbal en wandspeelborden!
Als jij goed je best hebt gedaan tijdens het knippen, mag je na afloop iets uit onze grabbelton, trekautomaat of capsuleautomaat kiezen!

Kinderfeestje

Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes ook voor 1 middag een echte kapper zijn? Dat kan! Als jij je kinderfeestje bij ons viert!

Vanaf 15,45 per kind

We gaan zingen, cadeautjes uitpakken, cake eten en ranja drinken.

Jullie kunnen kiezen uit verschillende pakketten voor haren wassen, masker opsteken, vlechten, ( uitwisbare) gekleurde lokken, krullen maken, make-up en nagellakken en dit alles met jullie zelf in de hoofdrol als kapper. Natuurlijk hebben jullie ook tijd om even te spelen in ons ballenbak, te glijden, klimmen en klauteren in ons speeltoestel, een potje tafelvoetbal, airhockey te spelen of film te kijken op ons levensgrote bioscoopscherm. Boek jij je kappersfeestje bij okay kids only dan krijg je ook nog uitnodigingen on de junior kappers zelf hoogstpersoonlijk uit te nodigen.

Prijzen

Feest 1 – tijdsduur 2 uur – €15,45

Ontvangst bij okay kids only, we gaan eerst het dak eraf zingen en cadeautjes uitpakken, (daar worden we natuurlijk hongerig van) we eten een lekkere plak cake en er is onbeperkt ranja. Als we er klaar voor zijn dan gaan we ons zelf transformeren naar een echte kapper of kapster, we gaan elkaars haren doen met behulp van een echte O-kay kapper die je overal bij kan helpen als dit nodig is! Je mag krullen maken, stijlen, vlechten, opsteken föhnen en een kleurtje in elkaars haar maken, zodat we er allemaal als prinsessen of fotomodellen uitzien. Tot slot krijgt de jarige een extension. Van dit harde werken wordt het tijd voor wat lekkers natuurlijk. Daarna hebben jullie de tijd om nog lekker te spelen in ons kinderparadijs.

Feest 2  tijdsduur 2,5 uur – €16,65

Ontvangst bij okay kids only, we gaan eerst het dak eraf zingen en cadeautjes uitpakken, (daar worden we natuurlijk hongerig van) we eten een lekkere plak cake en er is onbeperkt ranja. Als we er klaar voor zijn dan gaan we ons zelf transformeren naar een echte kapper of kapster, we gaan elkaars haren doen met behulp van een echte O-kay kapper die je overal bij kan helpen als dit nodig is! Je mag krullen maken, stijlen, vlechten, opsteken föhnen en een kleurtje in elkaars haar maken, zodat we er allemaal als prinsessen of fotomodellen uitzien. De jarige krijgt ook nog een extension. Van dit harde werken wordt het tijd voor wat lekkers natuurlijk. Daarna gaan we elkaar opmaken met echte make-up en onze nagels lakken. Tot slot hebben jullie de tijd om nog lekker te spelen in ons kinderparadijs.

Feest 3 – tijdsduur 3 uur – € 19,50

Ontvangst bij okay kids only, we gaan eerst het dak eraf zingen en cadeautjes uitpakken, (daar worden we natuurlijk hongerig van) we eten een lekkere plak cake en er is onbeperkt ranja. Als we er klaar voor zijn dan gaan we ons zelf transformeren naar een echte kapper of kapster, we gaan elkaars haren doen met behulp van een echte O-kay kapper die je overal bij kan helpen als dit nodig is! We starten bij de wasserette van O-kay daar mogen jullie plaats nemen aan de wasbak en elkaar lekker gaan wassen! Jullie mogen zelf de shampoo op de hand pompen en zelf het haar gaan wassen en uitspoelen, na z’on heerlijke wasbeurt (klieder kledder met water en zeep ) is het tijd voor een heerlijke verzorging. Na het uitspoelen heeft iedereen heerlijk ruikend en zacht haar. We gaan elkaars haren drogen en daarna kunnen jullie krullen maken, stijlen, vlechten, opsteken föhnen en een kleurtje in elkaars haar maken, zodat we er allemaal als prinsessen of fotomodellen uitzien. Tot slot krijgt de jarige een extension. Van dit harde werken wordt het tijd voor wat lekkers natuurlijk. Daarna gaan we elkaar opmaken met echte make-up en onze nagels lakken! Tot slot hebben jullie de tijd om nog lekker te spelen in ons kinderparadijs.

Extra

  • chips €1,50
  • broodje knakworst €1,99
  • cadeautje bij naar huis gaan uit de capsule/ ballenautomaat €0,75